Drejtesia.gov.al - drejtesia.al - Agjencia e Trajtimit të Shërbimeve Juridike

Provided by Alexa ranking, drejtesia.gov.al has ranked 1779th in Albania and 875,422 on the world. drejtesia.gov.al reaches roughly 3,582 users per day and delivers about 107,448 users each month. The domain drejtesia.gov.al uses a Commercial suffix and it's server(s) are located in AL with the IP number 134.0.42.106 and it is a .gov.al domain.

Qëllimi ynë është që me anë të punës sonë të japim gjithmonë një përgjigje të matur dhe të drejtë. Këto dy karakteristika janë pjesë e pandarë e asaj që bëjmë, duke na siguruar jetëgjatësinë dhe besimin që i takon një zyreje ligjore serioze. - Home

List of domain in AL


List of domain same IP 134.0.42.106

Keywords on this domain

Search Results related to drejtesia.gov.al on Search Engine

Alexa Rank

Alexa

GLOBAL RANK

875,422
Alexa

Alexa Reach

0.0001581060
Alexa

Page length

1028941
Alexa

Alexa Rank Country Albania

1779
Alexa

Daily Unique Visitors

3,582
Alexa

Monthly Unique Visitors

107,448

Vistor via Country

Country lang
Country code
Total visitor

United States

22,983

Indonesia

17,976

Taiwan

5,845

United Kingdom

5,190

Brazil

4,695

Nigeria

4,105

Egypt

3,449

Hong Kong

3,256

Canada

3,256

Australia

2,837

Philippines

2,031

India

1,977

Malaysia

1,945

Spain

1,612

Germany

1,569

Mexico

1,504

France

1,418

Italy

1,311

Turkey

1,203

Iraq

1,096

Thailand

1,074

Netherlands

1,032

Israel

1,021

Cambodia

849

Algeria

655

Ireland

591

Romania

569

Jordan

526

Poland

505

Ghana

484

Argentina

462

South Africa

419

Belgium

376

Czechia

344

Ukraine

322

Japan

322

Morocco

312

South Korea

301

Lebanon

290

Saudi Arabia

279

Austria

269

Hungary

258

Sweden

247

Singapore

236

Pakistan

226

Bangladesh

215

Denmark

204

Greece

193

Alexa Traffic Graph

Alexa daily traffic trend graph
Alexa Statistics Graph for drejtesia.gov.al
Alexa daily pageviews (percent) graph
Alexa Statistics Graph for www.nahklick.de
Alexa daily pageviews per user graph
Alexa Statistics Graph for drejtesia.gov.al
Alexa time on site (in minutes) graph
Alexa Statistics Graph for www.nahklick.de
Alexa bounce rate (percent) graph
Alexa Statistics Graph for drejtesia.gov.al
Alexa search visits graph
Alexa Statistics Graph for drejtesia.gov.al

SEOquake Zone

Title Tips
Description Tips
Keywords Tips
Viewport Tips
Icon
UTF-8

Mini site formation by Alexa Rank

MOZ Rank

DNS Record

Host Type Class TTL Extra
drejtesia.gov.al HINFO IN 3788 Cpu: RFC8482
Os:

Hosting and Whois Zone

IP 134.0.42.106
Domain infomation drejtesia.gov.al domain is not supported